Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

460 commentaren van in totaal 460 beoordelingen
Verkoop
Mevr. J. E. van der Korst
15/08/2018
10

Zowel een hartelijke als een professionele begeleiding bij de inruil en aanschaf van een auto.

Service
automaatrijschoolron (zandvoort)
08/08/2018
10

altijd tevreden

Verkoop
S. Kops (Akersloot)
08/08/2018
7

het had een 10 geweest, als zij het systeem veranderen qua inruil auto, laat deze meer gericht zijn naar wat de ANWB aangeeft inruilwaarde! er zat nu wel een heel erg groot verschil tussen en daar word je niet vrolijk van als klant zijnde!

Verkoop
Mevr. Y. Chapel
01/08/2018
10

Het is een feestje om bij deze garage een nieuwe auto te kopen. Uitstekende service en vriendelijk personeel!

Service
Ron Hensen (Ijmuiden)
01/08/2018
10

prima service aardige medewerkers alles wordt God utgevoerd

Service
A Zweeris (Uitgeest)
30/07/2018
3

Mijn laatste beurt was na mijn idee even tussen door gedaan oliepijlstok stak er 10 cm uit en er miste een ruber van de afdekkap waardoor hij los zat dit aangegeven bij de Toyota dealer klacht werd wel goed opgenomen maar mijn vertrouwen is weg.had de auto om 8.15 gebracht en om 16.00 was hij nog niet klaar. Betaal een hoop geld voor een beurt die ik naar mijn mening ook bij bv kwik fit kan laten doen voor minder geld.

Service
Mevr. P. Pilanen
17/07/2018
10

Ze zijn vriendelijk en geven een eerlijk en goed advies, zijn flexibel in afspraken maken en denken met je mee. Na een onhandige plotselinge ontmoeting met een hoge verkeersdrempel is mijn auto zo mooi gerepareerd; ik had niet verwacht dat hij er weer als nieuw uit kon zien. ik ga er altijd met een glimlach weg.

Verkoop
Wilma (Heemskerk)
12/07/2018
10

Goede service, vriendelijk en bekwaam personeel.

Service
Cor Borgemeester (Krommenie)
11/07/2018
10

Goed bereikbare locatie, vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle service, werd direct geholpen.

Verkoop
john Mulder (Beverwijk)
10/07/2018
10

Personeel staat altijd voor je klaar, zowel telefonisch als bij de garage.

Service
Mevr. j.E. van der Korst
09/07/2018
10

Wij zijn al jaren trouwe klant van Louwman Heemskerk, voorheen Beverwijk. Met name het persoonlijk contact met een aantal medewerkers en het in al die jaren opgebouwde vertrouwen maken dat wij ons hier “thuis” voelen.

Service
L. J. Walgers (Beverwijk)
28/06/2018
9

Ze staan direct voor mij klaar

Service
Mevr.A.M.C. Willemsen (Uitgeest)
28/06/2018
9

Prettig contact goede service, als de auto niet snel weer klaar is, wordt er voor vervoer naar huis en weer naar de garage gezorgd.

Verkoop
Debbie Pouw (Castricum)
20/06/2018
10

Ik ben prima geholpen , men is zeer klantvriendelijk.Het onderhoud van de auto wordt prima uitgevoerd.Ik heb nu 3 x een nieuwe Toyota Aygo gekocht en nooit klachten gehad. Het nieuwe pand in Heemskerk is super mooi, mijn nieuwe auto kwam met de lift omlaag, de kleur Dark Blue Twinkle vind ik ook zo mooi en in het dak zit een golfje. Met het multimedia scherm kan ik makkelijk overweg en rij ik met veel plezier in mijn Aygo naar mijn bestemming.

Service
F. van 't Padje (Krommenie )
13/06/2018
10

Een goede service en kwaliteit

Service
Saskia Mosterd (Castricum)
06/06/2018
10

Wij zijn zeer tevreden over de medewerkers van deze garage en de hulp die zij geboden hebben. Wij komen hier graag terug!

Service
Hans Kuijpers (Castricum)
01/06/2018
9

Een 10 is te optimaal. Er is altijd wel iets.

Service
Hans Mulder
01/06/2018
10

Betrokken medewerkers, prima service, betrouwbaar onderhoud.

Service
Bas Flesseman (Haarlem)
29/05/2018
10

Prima bedrijf met vakmensen. Helder en duidelijk.

Service
'Erica Argelo'
24/05/2018
10

Ik ben buitengewoon tevreden over de service, de persoonlijke behandeling en vakkundigheid van de medewerkers, zowel in de showroom als de werkplaats.

Service
Esveld (Beverwijk)
24/05/2018
9

Zie eerdere toelichting

Service
Hans berkhout (Heemskerk)
24/05/2018
10

Deskundig , originele onderdelen en een redelijke prijs voor de werkzaamheden

Service
Henk Waijboer (Zuid Scharwoude)
24/05/2018
10

Vriendelijke mensen ,zeer behulpzaam en toch heel menselijk, je bent daar echt een persoon

Service
Hr. Van den Hoek (Uitgeest)
24/05/2018
10

Klantvriendelijk, duidelijk, deskundig, vlot.Alle punten vd beurt zijn besproken en doorgenomen welke zij en welke ik zelf kan/wil doen. Geen gevoel van geldklopperij, maar gewoon doelgericht. Dat is wat mij aanspreekt bij deze dealer.

Service
kevin van der plas (wormer)
24/05/2018
9

auris voor jaarlijkse onderhoud aangeboden via de website, dit verliep soepel en duidelijk.gelijk een datum bevestiging en wat het gaat kosten.op de dag van onderhoud werd ik meteen geholpen en kreeg 1 classe hogere leen auto omdat de bestemde leenauto al vergeven was, ook dit zonder problemen of extra kosten.bij ophalen wederom vlot geholpen, alle werkzaamheden ware gedaan incl een paar extra's. duidelijke uitleg, duidelijke factuur en garantie pas vernieuwd.helemaal top!

Verkoop
Edwin (Heemskerk)
22/05/2018
9

Vriendelijke en duidelijke service, goeie communicatie en een sfeervol bedrijf.

Service
Lies sliep (Beverwijk)
17/05/2018
9

Ben al jaren een klant bij louwman vroeger Adriani wij hebben 25 jaar een autorijschool gehad,en altijd goed geholpen Hebben nog steeds onze oude leswagen waar nu 4 ton op staat

Service
verschuur (heemskerk)
17/05/2018
9

nee

Service
C Bruijns (Beverwijk)
16/05/2018
10

Gewoon eerlijk en goed behandelt en duidelijke uitleg wat er moet gebeuren en de prijs wat het gaat kosten.Tevens goed in de afgesproken tijd weer gereed.

Verkoop
Marcella Bleijendaal
16/05/2018
9

Zeer vriendelijk geholpen. Goede nazorg. Vriendelijke mensen daar

Service
R. Surie (Heemskerk)
16/05/2018
8

Ik vind de service die Louwman Heemskerk geeft heel goed.

Service
Dhr P Veldman (Heemskerk)
09/05/2018
10

Prima service en vakkundig geholpen

Verkoop
Frank Sprinkhuizen (Heemskerk)
08/05/2018
10

Er is sprake van een goede attente benadering van de klant. Prima service!

Verkoop
Familie Schol (Velsen)
07/05/2018
9

We werden goed geholpen , ze nemen de tijd om alle vragen te beantwoorden en dit alles op vrijblijvende basis.

Service
Dhr N J Rood (Beverwijk)
02/05/2018
10

Altijd korekt

Service
F. vanGeldorp (Krommenie)
02/05/2018
10

al jarenlang vaste klant (koop en onderhoud), altijd prima en vriendelijk geholpen, meerdere vaste gezichten. Geeft vertrouwen.

Service
Francesco (Wieringerwaard)
02/05/2018
10

Vriendelijke benadering en goede service, tevens een mooie showroom en werkplaats.

Service
A Metzelaar (Heemskerk)
25/04/2018
8

Ik ben zeer tevreden over Lowman Heemskerk.

Service
Willem (Beverwijk)
25/04/2018
9

Al jaren een betrouwbare dealer.

Service
Co Kremer (Beverwijk)
18/04/2018
9

Ik ben al vele jaren klant bij deze dealer, ben in de beginjaren een keer verrassend goed geholpen, (meer dan te verwachten was) en ben sindsdien gebleven en heb daar geen spijt van.

Service
JP Niesten (Beverwijk )
18/04/2018
9

Goede service en kwaliteit.

Verkoop
Arjan de Vos (IJmuiden)
09/04/2018
10

Fijn bedrijf waar we al komen sinds onze eerste Toyota. Fijn personeel die hun klanten goed kennen, dat geeft een warm en betrokken gevoel.

Service
Jörgen van de Langkruis (Amsterdam)
05/04/2018
10

Goede service, duidelijke kostenindicatie vooraf, redelijke prijs, mooie schone werkomgeving, persoonlijke relatie met baliemedewerkers

Service
H. Besse (Heemskerk)
28/03/2018
10

Duidelijkheid tijdens de uitvoering van het onderhoud. Niet opdringerig, maar alles in overleg.

Verkoop
Klaas Korf
28/03/2018
10

Goede offerte, en volgens afspraak per mail dezelfde dag binnen. Men regelde zaken voor ons ivm de vorige gestolen RAV4 die ik nodig had voor de verzekering. Auto werd al gereserveerd voor ons bij een andere dealer terwijl de 30 dagen diefstal termijn nog niet voorbij was. Ook tijdens de levering werden wij op de hoogte gehouden dmv filmpjes en mailtjes. Vragen per mail werden snel beantwoord. En van de aflevering werd een feestje gemaakt!

Service
Fabian
21/03/2018
10

Super vriendelijk en geven goede service. Kon netjes op auto wachten tijdens beurt en lekkere koffie.Jammergenoeg niet gewassen en gereinigd. Als ze dat zouden doen, zou het helemaal fantastisch zijn. Ik heb vernomen dat sommige dealers dat wel doen tegenwoordig.

Service
José prins (Ijmuiden )
21/03/2018
7

Dat alles goed wordt gedaan en alles wordt uitgelegd

Verkoop
Mevr J.C.M.J de Munk (Heemskerk)
21/03/2018
10

Bij binnenkomst werd ik zo gastvrij ontvangen,het voelde goed. En bij aflevering ook super, kon niet beter dank hiervoor.

Service
Carolien (Beverwijk)
14/03/2018
10

Ik kom jaren bij Louwman en wordt altijd vriendelijk en goed geholpen. De nieuwe locatie maakt het helemaal compleet. Of je nu een eenvoudige of duurdere auto koopt. Je wordt altijd correct behandeld. Daarom ben ik al jaren een trouwe klant.

Verkoop
Dhr de Jonge
14/03/2018
9

Wat een fijn bedrijf om binnen te lopen. We werden zeer vriendelijk welkom geheten en perfect geholpen. Er werd naar ons geluisterd en er werden geen gladde verkooppraatjes gehouden. Ik heb een 9 gegeven omdat er altijd ruimte voor verbetering moet zijn, ik kan ze nu echter niet opnoemen.

Service
hans Berghauser Pont (Beverwijk)
01/03/2018
9

ben zeer tevreden over verleende diensten.

Service
J J Broeze (Beverwijk)
28/02/2018
9

Ik kom er al sinds de jaren 80 en heb sindsdien een prettige verhouding met sommige vaste medewerkers.

Service
Arjen Zoutberg (Heemskerk)
15/02/2018
8

Het is een goed meedenkende dealer

Service
Jos wulp (Castricum)
14/02/2018
10

Je word goed geholpen aan de balie de mensen zijn erg behulpzaam en vriendelijk en terwijl je geholpen word kun je nog een lekker bakje koffie drinken toppie

Service
Nico Rijs (Beverwijk)
14/02/2018
7

Afspraken die al staat. Worden we gebeld om een afspraak te maken. En mail gestuurd voor deze afspraak over de navigatie NIETS MEER OVER GEHOORD.

Service
j.m.de munnik (heemskerk)
07/02/2018
9

het is prettig wachten in de wachtruimte met een bak koffie en je hebt wat te lezen.

Service
Robin pomper (Ijmuiden)
31/01/2018
9

Zeer tevreden , geweldig bedrijf

Service
Aad Schackmann (Koog aan de Zaan)
29/01/2018
10

Het voltallige team in Heemskerk straalt een saamhorigheid,behulpzaam en vertrouwen uit. Allen enthousiast over hun prachtige Toyota product en geven kundig advies. Hier wordt met plezier gewerkt en dat is duidelijk merkbaar en zichtbaar in de showroom en werkplaats. Zuinig zijn op zo'n team.Dit maakt Toyota groot en betrouwbaar.

Service
KOOS VEEN
25/01/2018
10

OOK NA DE DE VERHUIZING AL JAREN GOEDE ERVARING

Service
L.H.Stuifbergen (Beverwijk)
24/01/2018
9

Op de eerste plaats is Louwman Heemskerk dichter bij ons thuis gekomen en ook ziet alles er prettiger uit. Gelukkig dezelfde medewerkers getroffen en dat geeft vertrouwen. Behandeling is amicaal en de werkzaamheden worden geklaard in de tijd die is aangegeven. Ondertussen kan ik wachten met koffie en een tijdschrift

Service
Rik van de Kemp (Heemskerk)
24/01/2018
9

Hier maken ze klanten tevreden!

Service
Anoniem
10/01/2018
9

Kundig en vriendelijk personeel! Nemen de tijd en geven duidelijk uitleg.

Service
F. van Geldorp (Krommenie)
08/01/2018
9

gewoon heel fijne garage/dealer waar ik al jaren naar alle tevredenheid kom met meerdere Toyota's

Service
Tim HJ van Buuren (Krommenie)
03/01/2018
9

vertrouwd eerlijk klantgericht laagdrempelig

Service
Ew.Bool (Zaandijk.)
29/12/2017
9

Vriendelijk, hulpvaardig, overleggen, flexibel.

Service
Anoniem
13/12/2017
10

Beverwijk is tegenwoordig Heemskerk sinds september. Ik constateerde een stukende koplamp.In het verleden heb ik daar een vraag over gesteld, hoe ik die zelf makkelijker kon vervangen door de beperkte ruimte etc. Kreeg als antwoord: kom je even langs, met je onderhoudspas doen wij dat gratis. Nu bleek ook het binnenwerk los te zitten, direct een vervolgafspraak gemaakt. Op de afgesproken tijd was e.e.a. binnen drie kwartier gefixt. Top !!!!! zonder grote kosten van een nieuwe lamp.

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Goede garage van een heel goed automerk.

Service
Gert Middeljans (Krommenie)
13/12/2017
10

Alles ok

Service
Anoniem
07/12/2017
9

In de jaren dat ik klant ben nooit klachten gehad

Service
Anoniem
07/12/2017
9

ik heb er veel ervaring mee

Service
Pieter de Boer (Castricum)
06/12/2017
10

Ben al ca. 25 jaar klant bij Toyota Beverwijk. Uitsluitend zeer goede ervaringen. Zeer betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk. Ik kom er heel graag voor de aankoop van een nieuwe auto en het onderhoud daarvan. Je komt nooit voor verrassingen te staan..

Service
C.J.kleef
04/12/2017
10

ik ben zeer te vreden

Verkoop
Anoniem
29/11/2017
10

alles conform afspraak; niets te wensen over...; vriendelijk en correct;

Service
Anoniem
29/11/2017
8

Prima dealer, mooie ruimte, vriedelijk en deskundig personeel

Service
Anoniem
22/11/2017
9

Fijne garage, fijne medewerkers en nu in het nieuwe mooie pand in Heemskerk lekker dichtbij!!!

Service
Carla Slootjes (Heemskerk)
22/11/2017
7

Netjes goede serves. Vriendelijk personeel

Verkoop
Lydia Schreuder (Alkmaar)
22/11/2017
10

Goed te woord gestaan, en ze hebben hun best gedaan om het voor ons zo aantrekkelijk mogelijk te maken, en dat is gelukt!

Service
Anoniem
08/11/2017
10

Dealer Beverwijk is naar Heemskerk verhuisd.Ik ben zeer tevreden over de behandeling en ook de ontvangst.

Verkoop
Anoniem
06/11/2017
8

Goed in communicatie over het bestellen en afleveren van de auto. Enthousiaste en vriendelijke medewerkers.

Service
Anoniem
01/11/2017
8

Klantvriendelijk, goede communicatie, prettige sfeer, goede service.

Service
Jn schulenberg (Beverwijk )
01/11/2017
10

Alle medewerkers dat ik heb gesproken waren netjes correct met behoorlijk kennis van hun vak

Service
Anoniem
25/10/2017
9

Vriendelijk, betrouwbaar, houden zich aan afspraak.

Service
Anoniem
25/10/2017
9

Klantvriendelijkheid, snelle service en persoonlijk contact

Service
Anoniem
04/10/2017
10

Vriendelijk personeel. Net showroom.

Service
Maarten Hos (Assendelft)
27/09/2017
9

De verhuizing naar Heemskerk lijkt me een verstandige beslissing. Kreeg bij het wachten op de servicebeurt een spontane rondleiding van een van de medewerkers. Erg leuk. Mooie ruimte, fraaie showroom en werkplaats. Vriendelijke en vertrouwd personeel. Kortom een garage waar ik graag naar toe ga.

Service
Roos (IJmuiden)
27/09/2017
9

Ik ben heel tevreden.mijn auto is in goede handen. Wordt correct en vriendelijk behandeld en het is heel fijn om weer te weten dat mijn auto in orde is

Service
Dhr. Andree Wiltens (Heemskerk)
20/09/2017
9

klantgericht, transparant

Service
Anoniem
15/09/2017
9

Ik kom er al jaren en ben zeer tevreden. Ik ben blij dat de dealer deze maand verhuist naar de nieuwe locatie aan de rijksstraat weg.

Service
Anoniem
13/09/2017
8

alles O.K. ; nooit problemen

Verkoop
Dhr. W.E. Boogaard (Schagen)
06/09/2017
10

Omdat ik na telefonische informatie onmiddellijk te horen kreeg dat ik de volgende ochtend welkom was en omdat de voorlichting eerlijk was. Een door mij uitgekozen model werd mij ten sterkste afgeraden. Te zwak voor het trekken van mijn caravan.

Verkoop
Frank van Zijl (Beverwijk)
31/08/2017
10

Zeer vriendelijk, duidelijk en professioneel.Zeker niet opdringerig maar klaarstaan voor de klant.

Service
A. de Haan (Assendelft )
30/08/2017
10

Een eerlijk bedrijf met een eerlijk merk auto. Alles naar volle tevredenheid.

Verkoop
Anoniem
30/08/2017
9

Vriendelijke en persoonlijk aanpak, geode afhandeling

Service
Anoniem
30/08/2017
10

Gewoon perfect alles.

Verkoop
Anoniem
23/08/2017
9

goede ontvangsten duidelijke uitleg.

Verkoop
R koster (Ijmuiden)
22/08/2017
10

Gezellige en spontane mensen die er werken allemaal even klantvriendelijk! Je krijgt duidelijke uitleg en kan altijd langs komen of bellen met eventuele vragen.En het flesje wijn bij het ophalen van mijn eerste nieuwe lease auto smaakte top! Groetjes roos

Verkoop
Anoniem
09/08/2017
8

Goede service en echt een Toyota man.

Service
J van de Langkruis (Amsterdam)
09/08/2017
10

Altijd vriendelijke goede service en redelijke prijzen

Service
M. Asses (Driehuis)
08/08/2017
9

Proma en duidelijk geholpen.

Service
J.J.Bubberman (Beverwijk)
07/08/2017
9

Ze zijn betrouwbaar en voldoen helemaal aan mijn verwachting

Service
Anoniem
02/08/2017
9

Volgens mij is e.e.a. al door mij als zeer goed beoordeeld , fiets staat altijd klaar, of thuis gebracht en weer opgehaald en na tel. weer opgehaald.

Service
Bert en Anneke Been (Velserbroek )
02/08/2017
9

Zeer bekwame vakmensen met een warm ontvangst. Helaas is Louwman Beverwijk zéér slecht telefonisch bereikbaar. Een groot gemis van een telefoniste/receptioniste die er vroeger wel was maar helaas is wegbezuinigd . Verder een vertrouwd adres waar we graag komen en altijd zeer correct geholpen worden, dat zelfs resulteert onlangs met een aankoop van een nieuwe Yaris Hibrid voor mijn vrouw.

Verkoop
M.v.Haaften (heemskerk)
02/08/2017
9

klant vriendelijk en staan altijd klaar voor je als een vraag heb

Service
Anoniem
27/07/2017
8

Voldoet aan mijn verwachtingen

Verkoop
Anneke Been (Velserbroek)
24/07/2017
10

Dealer met service en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
24/07/2017
8

Wij zijn al jaren klant bij Toyota Beverwijk. Eerst bij Adriani, toen bij Dijksman en nu bij Louwman. Wij vertrouwen deze garage gewoon.

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Zeer goede services en vriendelijk personeel.

Service
D.D. Arpad (Velsen)
24/07/2017
9

Zeer netjes en vriendelijk. Altijd goede toelichting op hetgeen vastgesteld is en gaat gebeuren. Ook duidelijk over kosten.

Verkoop
Anoniem
20/07/2017
10

Prima service en vriendelijke benadering.

Verkoop
Anoniem
19/07/2017
10

Vriendelijk en kundig personeel. Goede uileg over de nieuwe auto gehad.

Service
A.J. Bank (Krommenie)
17/07/2017
9

Goede service, komen afspraken na en er wordt goed uitgelegd wat de werkzaamheden inhouden.
Goede koffie en altijd een vriendelijk woord.

Verkoop
T.F.Beekhoven (Markenbinnen (gem. Alkmaar))
17/07/2017
10

Vergeleken met ervaringen met eerdere dealers niets dan lof we zijn uitstekend geholpen.

Verkoop
Alice & Francesco (Wieringerwaard)
13/07/2017
10

Wij zijn zeer tevreden over Louwman Beverwijk, door de vriendelijke en originele manier hoe we geholpen zijn heeft voor ons de doorslag gegeven om onze nieuwe Toyota Auris Hybride aan te schaffen bij Louwman Beverwijk.

Service
Anoniem
13/07/2017
10

Goeie prettige zaak met servicegerichte vakbekwame mensen.

Service
Kees Elsinga (Krommenie)
12/07/2017
9

Erg klantvriendelijk.
Duidelijk.
Goede koffie.
Goede service

Service
Anoniem
30/06/2017
8

de ruimte die tot je beschikking is om te wachten deel je met de vertegenwoordigers of verkoopslieden van Louwman. Daardoor word de computer gedeeltelijk geblokkeerd en stoor je die mensen in hun dagelijkse werkzaamheden; dat werkt irritant.

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
10

zeer vriendelijk en kundig verkoopteam en receptie

Service
Dirk Meijer (Zaandam)
21/06/2017
7

goed en betrouwbaar.

Service
Leo (Wijk aan Zee)
21/06/2017
9

Kom hier meer dab 30 jaar, zowel met werkplaats als verkoop altijd plezierig contact. Heb geen negatieve ervaringen!

Service
Mevr. O. Saat (Haarlem)
21/06/2017
10

Prima service, persoonlijke benadering, goede en snelle uitvoering

Service
Gretha Wagenaar ( Beverwijk)
20/06/2017
10

Personeel is zeer vriendelijk en doen wat ze met je afspreken.

Verkoop
Anoniem
14/06/2017
10

Het voelt gewoon goed.!

Verkoop
Anoniem
12/06/2017
9

Veel mooie occasions. Eerste indruk van de verkooper was niet enthousiast maar voor de rest ging het super.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
10

Vriendelijke bejegening door het personeel
Kundige adviezen, ook op het gebied van nieuwe technologie

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
10

Zeer vriendelijk personeel. Altijd behulpzaam

Service
Henk Tesselaar (Beverwijk)
07/06/2017
8

Hoofdzakelijk omdat balie-medewerkers vertrouwd overkomen. Medewerkers van de werkplaats is weinig contact mee !

Service
Mevr. Joke Duinmeijer
07/06/2017
9

Vriendelijk en behulpzaam

Verkoop
Anoniem
06/06/2017
9

Servicegerichtheid, volledig en juist antwoord geven op vragen, het prettige contact.

Service
E.A. Uitendaal
31/05/2017
10

Goed geholpen.

Service
C Peereboom (Heemskerk)
26/05/2017
10

Afspraken worden keurig nagekomen en ze zijn zeer klantvriendelijk.

Verkoop
Fred Plantinga (Heemskerk)
22/05/2017
10

Louwman Beverwijk is een garage / dealer waar we al vele jaren onze nieuwe Toyota aanschaffen. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en deskundig en de atmosfeer in de onderneming is relaxt, vriendelijk en betrouwbaar.

Service
Aat Hoek (Heemskerk)
17/05/2017
8

Deskundig personeel, goede dienstverlening.

Service
R. Surie (Heemskerk )
11/05/2017
6

Toyota Beverwijk is in vergelijking met andere dealers matig te bereiken, vaak geen parkeer plaatsen. Bovendien is het niet representatief.

Service
Anoniem
10/05/2017
9

Uitstekende service. Goede voorlichting en meedenken bij onverwachte omstandigheden onderhoud.

Service
Anoniem
08/05/2017
10

Als oudere, alleenstaande vrouw is het bijzonder prettig volledig te kunnen vertrouwen op je garage en dat je niet op je hoede moet zijn voor eventuele "geldklopperijen".

Service
Anoniem
04/05/2017
10

Dealer is transparant mbt wat er nagekeken of met auto gebeurd is. En zeer vriendelijk personeel!

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Goede service, prettig te wordt gestaan. Kwaliteit koffie ook perfect.

Verkoop
D Post (Beverwijk)
28/04/2017
9

hier gaat het om vriendelijkheid en kennis van zaken aangevuld met goede service, dit maakt een totaalplaatje van een goede dealer

Service
Anoniem
26/04/2017
7

Algemeen tevreden. Goede oplossingen echter jammer dat niet alles in 1 bezoek afgerond kon worden waardoor ik 2 extra uren verlof moest nemen.

Service
G. Santisi (Beverwijk)
26/04/2017
8

Dit is de eerste keer na de koop dat ik met toyotadealer in aanraking ben gekomen.
Ik mij niets uitgelegd ook wat de kosten betreft.

Service
G.v.d.Reek (Castricum)
24/04/2017
8

Zijn klantvriendelijk en vaklui

Service
thja van der Zon (Heemskerk)
19/04/2017
10

Goede service correct geholpen

Service
Anoniem
18/04/2017
9

Word altijd goed geholpen en men denkt met je mee. Dat wekt vertrouwen.

Service
Anoniem
12/04/2017
9

Prettige personeel, vertrouwen in het onderhoud van de auto

Service
P. Eriks (Akersloot)
06/04/2017
9

Vriendelijke benadering , makkelijk een afspraak te maken

Service
Anoniem
05/04/2017
10

Goed en vriendelijk personeel, altijd erg behulpzaam.
Daarnaast is de auto erg goed onderhouden door deze dealer.

Service
Anoniem
05/04/2017
5

Niet voldoende informatie verstrekt om verder op te handelen

Service
Anoniem
05/04/2017
9

goede service, prettige medewerkers, goede uitleg van de werkzaamheden

Verkoop
Ton bosman (Beverwijk)
05/04/2017
10

Prettig contact en afhandeling

Service
CH Brasser (Heemskerk)
23/03/2017
9

het zijn goede monteurs en de verkoop en balie medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam verder ziet het er schoon en netjes uit
de eerste indruk is een daalder waard

Verkoop
Jn wulp (Castricum)
23/03/2017
10

Zeer vriendelijk geholpen altijd zo lang ik eral kom

Service
N.Rodenburg (Uitgeest)
23/03/2017
9

Alles klopt en gaat volgens afspraak

Service
Anoniem
20/03/2017
9

Een vriendelijke, persoonlijke benadering. Vooraf wordt besproken welke werkzaamheden worden uitgevoerd en wat daarvan de kosten zijn. Indien tijdens de werkzaamheden gebreken worden geconstateerd welke extra kosten met zich meebrengen, wordt je daarvan telefonisch over geïnformeerd.
Auto wordt keurig netjes afgeleverd, een mondelinge duidelijke toelichting op de factuur c.q. de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Mijn ervaring met de dealer is erg positief, ik werd zeer vriendelijk en correct behandeld en het onderhoud van mijn auto werd naar tevredenheid uitgevoerd.

Verkoop
N.Rijs (Beverwijk)
16/03/2017
10

Benadering is persoonlijk, duidelijke uitleg over wat er te doen staat.
En achteraf geen verrassingen.
Prettig in de omgang.

Service
Anoniem
08/03/2017
8

betrouwbaar, klantvriendelijk

Service
Anoniem
02/03/2017
9

De keurige en snelle onderhouds beurt met een van binnen schone auto

Service
Anoniem
01/03/2017
7

klantvriendelijkheid en service

Service
Dhr. H. van Wijk (Heiloo)
24/02/2017
10

Klantvriendelijk, goeie service en gedegen kennis van zaken.
Goeie informatie over wat er nog bij een volgende beurt moet gebeuren.Men denkt met je mee.

Service
H.Witteman (Velserbroek)
23/02/2017
10

Snel en prettig contact. Ongedwongen sfeer zonder opdringerigheid. Servicegericht en duidelijke afspraken.

Service
Anoniem
22/02/2017
9

Duidelijke afspraken over de rekening en klantvriendelijk , zou mooi zijn als bij inruil het eigen merk hoger ingeruild kan worden dan bij een opkoper . Zo blijf ik meer merk gebonden

Service
J. Veen
22/02/2017
10

Klantvriendelijk praktische instelling

Service
jasper hoogendijk (heemskerk)
21/02/2017
8

geen opmerkingen over de uitvoering.

Service
verschuur (heemskerk)
17/02/2017
8

vredelijk

Verkoop
Jan Wittebrood (Heemskerk)
16/02/2017
9

Vanaf 2009 toen ik voor het eerst bij de toenmalige Dijksman kwam werd ik bijna tot in de perfectie geholpen. Vriendelijk, snel accuraat en naar mijn mening deskundig. Dit was me tot nu toe nog niet overkomen. Wat wil je tenslotte nog meer.

Service
Anoniem
15/02/2017
9

klantvriendelijkHeidi kwaliteit werkplaats

Service
Anoniem
15/02/2017
8

We hebben zeer goede ervaringen met dit bedrijf van af den beginne! Zowel bij de aanschaf van een auto ( 2x ), als bij de kontakten aan de balie en het degelijke werk van de monteurs. Ook een goede uitleg bij de evt. kleine en grote beurten. En er is altijd koffie, die goed smaakt!!!!! plus rustige ruimte om te lezen.

Service
dhr bjl peters (Heemskerk)
26/01/2017
9


tot volle tevredenheid altijd met hun goed samengewerkt.

Service
Frans Kocx (Beverwijk)
29/12/2016
8

Een 8 geeft de kans om evt. te verbeteren .

Service
Middeljans (Krommenie)
21/12/2016
10

Vriendelijk , zakelijk, deskundig, vertrouwd. P

Service
Anoniem
15/12/2016
9

Het personeel is vriendelijk behulpzaam prettig in omgang.

Verkoop
frank korfage (haarlem)
09/12/2016
9

persoonlijke service en aandacht hoog in het vaandel

Service
Cees Schoutsen (Heemskerk)
30/11/2016
8

goede service, men kent de klanten, weet de wants and needs van zijn klanten.

Service
Dhr. E.A. Uitendaal (Beverwijk)
18/11/2016
10

Heb zeer goede ervaring met de receptie / en service

Service
Anoniem
10/11/2016
8

Vriendelijk personeel, goede service

Service
Nadine Kat (Krommenie)
10/11/2016
9

Goede persoonlijk omgang, goede communicatie, vertrouwd gevoel, duidelijk, accuraat

Service
Anoniem
20/10/2016
8

Prima dealer, doen wat ze afspreken!

Service
cindy schavemaker (assendelft)
19/10/2016
9

goede service. vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
12/10/2016
9

Goed en snel geholpen

Service
p.hoekstra (amsterdam)
10/10/2016
10

goede garage leuke balie medewerkers,

Service
J n wulp (Castricum)
05/10/2016
10

Alles is zeer correct en goed uitgevoerd zeer tevreden bedankt

Service
Dhr. E.W. Bool (Zaandijk)
29/09/2016
8

ALTIJD voor verbeteringen vatbaar, daarom geen 10 is MIJN mening.....:-)

Service
Bas Komen (Beverwijk)
26/09/2016
10

Het is een heel prettige garage om de auto te onderhouden.
De mensen zijn vriendelijk, vakkundig en houden mij altijd goed op de hoogte van de vorderingen tijdens een beurt of reparatie. Heel betrouwbaar dus, net als mijn Toyota...

Service
Anoniem
21/09/2016
10

Correcte behandeling. Vriendelijk balie personeel.
Altijd een praatje met de verkoopmedewerker maar nooit vervelend en opdringerig. Al met al een prima dealer

Service
Dhr. A.Steen (Heemskerk)
21/09/2016
9

In alle opzichten tevreden

Service
frank korfage (haarlem)
21/09/2016
9

persoonlijke service en aandacht hoog in het vaandel

Service
G van der peet (Ijmuiden)
21/09/2016
8

Zeer tevreden zoals alles geregeld wordt.

Service
Mevr. Lensen (Beverwijk)
14/09/2016
9

Het personeel is vriendelijk en leggen alles duidelijk uit.

Service
Arjen Zoutberg (Heemskerk)
13/09/2016
8

IK BEN TEVREDEN OVER DEZE DEALER.

Service
Anoniem
07/09/2016
9

Zeer vriendelijk en een luisterend oor.

Service
Peter de Groot (Heemskerk)
07/09/2016
9

Mensen weten waarover zij praten, er is voldoende kennis in huis. Ook al heb ik hele slechte ervaringen bij het kopen van mijn huidige auto bij Louman Beverwijk. ( maar dat is al weer vier jaar geleden ). Ik blijf terug komen bij deze Toyota dealer.

Service
Engel Bos (Beverwijk)
25/08/2016
10

De dealer geeft me net zo veel vertrouwen als dat ik heb als ik in een Toyota rijdt.

Service
Dhr. P.N. Kops (Heemskerk)
04/08/2016
10

Klantvriendelijke nette garage, en personeel met kennis van zaken. Weten waar je aan toe bent door vooraf gemaakte prijsopgave.

Service
Schackmann (Koog aan de Zaan)
04/08/2016
10

ze doen het goed en zijn vriendelijk en klant bewust

Service
Anoniem
03/08/2016
8

goede service, vriendelijk personeel, goede uitleg,

Service
Anoniem
03/08/2016
7

Prijsopgave voor kleine deuk duurt bijna 14 dagen

Service
Fabian (Assendelft)
28/07/2016
10

Top voorlichting bij aankoop en perfecte after care. Top team!

Service
Ben Kuijper (46.0.2486.0)
27/07/2016
8

ik ben tevreden zo als het is

Verkoop
Anoniem
25/07/2016
10

Uitstekende service en betrokkenheid.

Service
A.J.M. Schrover (Velsen-Zuid)
20/07/2016
9

Prima service, conform afspraak en keurig uitgevoerd.

Service
Jij bregonje (Beverwijk)
19/07/2016
9

Goede service en kundig

Service
Anoniem
14/07/2016
10

ben zeer tevreden

Service
Anoniem
14/07/2016
10

Er is niets op aan te merken bij Louwman, alles is perfect geregeld.

Service
Anoniem
13/07/2016
9

Al jaren tevreden klant met meerdere Toyota's. Vakkundige uitvoering werkzaamheden, prettige behandeling en keurige afhandeling van alle bijbehorende zaken.

Service
Anoniem
13/07/2016
7

goed

Verkoop
Anoniem
12/07/2016
10

Persoonlijke en goede service. De auto werd binnen een maand geleverd.

Verkoop
Anoniem
06/07/2016
10

Vriendelijke verkoper en verstand van zaken!

Service
Anoniem
04/07/2016
9

Goede service en uitleg op vragen.

Service
Anoniem
15/06/2016
9

Top

Service
Anoniem
15/06/2016
10

Klantvriendelijkheid, werkzaamheden, kosten conform gedane opgave, alles naar tevredenheid verlopen.

Service
Anoniem
08/06/2016
6

vertrouwen in toyota is afgenomen

Verkoop
G. Santisi - Hoeben (Beverwijk)
08/06/2016
9

Een punt 10 is onberispbaar. Er valt altijd iets te verbeteren

Service
Anoniem
02/06/2016
3

Rekeningsamenstelling en de lagere prijsopgave (aanvankelijk).

Service
A.ZWEERIS (Uitgeest)
02/06/2016
10

Zeer corect en netjes behandelt

Service
Anoniem
01/06/2016
9

goede service, behulpzaamheid en duidelijkheid die vriendelijk geboden wordt is mijn ervaring met deze dealer.

Service
Anoniem
01/06/2016
9

Flexibel
Goede service

Service
Pieter de Boer (Castricum)
01/06/2016
10

Al meer dan 20 jaar kom ik hier. Klantvriendelijk bedrijf, waarbij je nooit voor verrassingen komt te staan. Mijn ervaring is, dat er duidelijk vakmensen werken. Zeer aan te raden!

Verkoop
Anoniem
31/05/2016
10

Een goede dealer, ze herkennen je bij binnenkomst. Klant gericht en vriendelijk

Service
Wiebe Akse (Heemskerk)
25/05/2016
8

Tevreden over werkplaats en verkoop

Service
S.Brandsen (Uitgeest)
17/05/2016
7

Goede en correcte afhandeling.

Service
Dhr. J. van Bree (Zaandam)
13/05/2016
9

Goede services en klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
04/05/2016
9

Was verrast omdat Toyota Dijksman verandert is in Louwman Beverwijk zag nieuwe gezichten en moest even wennen was de eerste keer onder deze nieuwe naam.

Verkoop
Dhr.M. Janszen (Heemskerk)
04/05/2016
10

Dit is al onze 4e nieuwe Toyota en de service en de persoonlijke behandeling is bijzonder goed.

Verkoop
frans lakke (Krommenie)
04/05/2016
9

ik ben met Toyota zeer tevreden ook de reparaties en service wordt uitstekend gedaan

Verkoop
Alie (Heemskerk)
29/04/2016
10

Klantvriendelijk meedenkend, niet opdringerig, kortom we voelde ons een gewaardeerde klant

Service
Phjj Wissenburg (Beverwijk)
29/04/2016
9

Kom al 5 jaar bij deze dealer en altijd goede behandeling en werk !

Service
Anoniem
22/04/2016
9

Na diverse matige ervaringen elders werd ik bij Toyota aangenaam verrast door prijs/ service/ communicatie enz.

Service
Anoniem
22/04/2016
10

Snelle en goede service. vriendelijk personeel en lekkere koffie.

Verkoop
Gerard van Roon (Velsen Noord)
20/04/2016
9

Vanaf het eerste moment ben ik erg fijn geholpen en de koffie was ook prima.

Service
J.Henriquez (Haarlem)
20/04/2016
8

Behulpzaam, servicegericht

Service
bram jansen (heemskerk)
13/04/2016
8

Prima tevreden

Service
Jörgen van de Langkruis (Amsterdam, werkzaam bij Tata Steel)
13/04/2016
10

Goede, persoonlijke service tegen een redelijke prijs.

Service
Anoniem
11/04/2016
8

Altijd een prettige ontvangst en ik wordt er altijd goed geholpen.

Service
Th van der Zon (Heemskerk)
06/04/2016
10

Duidelijke uitleg over de kosten een correcte behandeling door het personeel en een uitstekende service

Verkoop
Anoniem
31/03/2016
10

Werken vriendelijke mensen die altijd voor je klaar staan

Service
Dhr. M.H.L. Been en Mevr. A.P.J. Been-Visser (Velserbroek)
29/03/2016
10

Dit is DE Toyota dealer van de regio. Altijd met een vriendelijk woord en met als doel je met alle zorg je wensen te vervullen betreft kleine- of grote beurt, APK, banden wisselen of andere mankementen. Een fantastisch Team wat we niet kwijt willen. Wij zijn al meer dan 10 jaar klant.

Service
Anton van Meurs (Heemskerk)
23/03/2016
10

Kom al ongeveer 40 jaar in deze vestiging van Toyota. In de loop der jaren zijn er wel enkele nieuwe beheerders gekomen, maar het is en blijft een geweldige garage.

Verkoop
Frank (Beverwijk)
18/03/2016
10

Goede service, prima advies

Verkoop
DHR THEO .BESTEMAN (UITGEEST)
14/03/2016
10

KAN NIET BETER

Service
Anoniem
03/03/2016
9

Afspraken worden correct nagekomen en service is prima.

Service
G. Wagenaar (Beverwijk)
24/02/2016
10

Er is altijd veel aandacht voor me als ik er kom, er word goed geluisterd zodat ik alles maar één keer hoef te vertellen, als er tijdens een servicebeurt iets word gevonden wat eventueel vervangen moet worden dan word het meteen keurig besproken, als het dingen zijn die niet meteen noodzakelijk zijn dan vertellen ze me dat ook zodat ik daar bij een volgende beurt rekening mee kan houden, perfecte dealer.

Service
Koos Veen (Westzaan)
22/02/2016
10

ik ben al vele jaren ervaring en altijd prima klantvriendelijk en technisch goed geholpen.
ook met de huidige medewerkers heb ik een goed contact.
hun voorstellen zijn praktisch gericht lettend op kwaliteit en prijs.

Service
Bart Vuijk (Uitgeest)
17/02/2016
10

Kosten van tevoren duidelijk. Bij afwijking (in mijn geval minimaal) telefoontje tussendoor. Gratis e-scooter te leen. Personeel neemt de tijd voor je. Wachtruimte (ditmaal geen gebruik van gemaakt) is prima in orde. Goede service over-all. Een dealer die het betrouwbare merk Toyota waardig is.

Service
G A v d Steenhoven (Alkmaar)
17/02/2016
5

Een 2-tal klachten waaraan bij de 1e beurt geen verbetering is geconstateerd
Een 3e klacht is bij de beurt ontstaan, benzinelucht in de auto
Een 4e klacht mogelijk eveneens, te hoog stationair toerental.

Service
Anoniem
11/02/2016
7

Ik zit nog niet lang bij Toyota dealer.
Voor mij is de eerste grote beurt voor mijn auto.

Service
Ed Dijk (Assendelft)
11/02/2016
9

het is een top bedrijf.

Service
MKJ D
10/02/2016
7

Er zijn onvoldoende redenen voor een hoger cijfer.
Voorbeeld: vlgs. afspraak zou de servicebeurt ca. 2,5 uur duren; in werkelijkheid duurde de beurt ruim 7 uur (van 10.00 uur tot 17.15 uur).
Nog een voorbeeld: mijn Yaris staat op naam van mijn vrouw (MKJ de Wildt-Butter); al diverse keren gemeld, maar er wordt geen actie ondernomen
om de wagen op mijn naam te zetten ( MHG de Wildt).

Service
Arjen Zoutberg (Heemskerk)
04/02/2016
9

Klant vriendelijk

Service
Anoniem
27/01/2016
8

goede ervaringen

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
9

werd erg goed geholpen

Service
p.h.kleine (Akersloot)
20/01/2016
8

Goede ontvangst, komen afspraken na. Mijn auto rijdt in combinatie met het onderhoud probleemloos.

Service
mevr. a kamstra (heemskerk)
13/01/2016
10

vriendelijk personeel en goede service.

Service
Mevr.E Nieuwenhuizen (heemskerk)
11/01/2016
7

Nog te weinig ervaring met werkwijze en benadering van het Toyota personeel!

Service
Dhr. Engel Kromhout van der Meer (IJmuiden)
04/01/2016
9

Vriendelijke mensen! Auto netjes achtergelaten.
Verbeterpuntjes zijn er altijd, dus ook bij mij, de mensen van de receptie hadden even mogen zeggen waar de auto stond. En de showroom met wachtruimte is niet apart van de garage en de fotoplek. Zeer irritant om constant benzine lucht in te moeten ademen.
Verder zeer vriendelijke en voorkomend, meerdere malen gevraagd of wij koffie wilden.

Service
Anoniem
30/12/2015
8

geeft vertrouwen

Service
Anoniem
30/12/2015
8

klantviendelijk

Service
Egbert Mulder (IJmuiden)
30/12/2015
8

ontspannen niet geforceerde sfeer, ik word persoonlijk herkend met interesse, ter zake kundig.

Service
Hans Mulder (Beverwijk)
15/12/2015
9

Kwalitatief goed, service gericht, soms aan de dure kant (dus geen 10)

Verkoop
Anoniem
14/12/2015
9

omdat bijna niemand een 10 haalt

Service
Pieter de Boer (Castricum)
14/12/2015
10

Al meer dan 15 jaar uitstekende ervaring met deze dealer. Alhoewel ik in al die jaren nauwelijks problemen met
diverse Toyota's heb gehad, ben ik ook nooit voor verrassingen gesteld. Kortom in alle opzichten zeer tevreden.

Verkoop
Anoniem
09/12/2015
9

Snelle, vriendelijke en goede service.

Service
Jhr B.J.M. van Nispen tot Pannerden (Heemskerk)
09/12/2015
10

zeer persoonlijke aanpak, advies, uitleg. ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Service
Anoniem
07/12/2015
10

Uitstekende service en zeer vriendelijke medewerkers.

Service
Anoniem
03/12/2015
9

Efficiënte, betrouwbare dealer met verstand van zaken.

Service
Anoniem
02/12/2015
9

Ik kom er al sinds 1984 en nog nooit problemen met mijn auto gehad . Altijd netjes en vriendelijk behandeld.

Service
Nico Rood (Beverwijk)
25/11/2015
10




Zeer goede ontvangst word goed geholpen koffie staan ter beschikking
Kom er al ruim 40 jaar tot op heden geen spijt gehad van een goed merk namelijk TOYOTA

Service
L.M. Triesscheijn
19/11/2015
9

Afspraak is afspraak

Service
Jan Wittebrood (Heemskerk)
12/11/2015
8

Je wordt daar deskundig en vriendelijk geholpen.

Verkoop
T.oostdam van leeuwen (Ijmuiden)
12/11/2015
9

Een goede en rustige manier,geholpen worden bij aankoop van een auto,en de tijd nemen voor de klant!

Service
f.ietswaard (beverwijk)
11/11/2015
9

vertrouwd en zorgvuldig

Verkoop
Anoniem
05/11/2015
9

vriendelijk man.legt alles goed uit.luisterd naar onze wensen,snelle service

Service
Anoniem
04/11/2015
10

Goed personeel oplossing gericht en flexibel.

Service
I.M. Hiemstra (Heemskerk)
03/11/2015
10

Wij zijn al jaren bij deze dealer. De Auto 's hebben altijd gereden zonder narigheid. En we zijn altijd correct behandeld. Een pluim voor hen!

Service
Bert Been (Velserbroek )
28/10/2015
10

Top adres. Leuk team en kent de klant persoonlijk. Staan altijd klaar voor je en altijd met een passende oplossing.

Service
R. v.d. Kemp (Heemskerk)
28/10/2015
10

Altijd direct geholpen. Vriendelijk personeel. Goede uitleg.

Service
Anoniem
23/10/2015
9

Prima service, denken mee, leggen uit.

Verkoop
Dhr. W.F. van den Brink (Heemskerk)
19/10/2015
9

Kleinschalig bedrijf, waar de klant de nodige aandacht krijgt.

Verkoop
Anoniem
16/10/2015
10

Prettige dealer, vriendelijk, men neemt de tijd, niet opdringerig.
Je wordt serieus genomen.

Service
Anoniem
15/10/2015
8

Schoon een ruim ogende showroom/werkplaats. Vriendelijk personeel.

Service
J.J.Bubberman (Beverwijk)
15/10/2015
10

Zijn uitstekende hulp, adviezen

Service
Anoniem
14/10/2015
9

De garage is zeer toegankelijk, heeft leuk en vriendelijk personeel, een keurig schone, verzorgde showroom en werkplaats en zij kennen hun clienten persoonlijk. Dat voelt goed en de koffie staat altijd klaar.

Service
Anoniem
14/10/2015
9

Duidelijke afspraken , geen factuur verrassingen .vriendelijk personeel

Service
Bas Komen (Beverwijk)
14/10/2015
9

Zeer vriendelijk personeel
Informeren goed wat er gaat gebeuren
Komen afspraken netjes na
Kundige vaklui in de werkplaats

Service
Jan P Smit (Heemskerk)
14/10/2015
9

Prima geholpen, prima service

Service
Dhr. M. Burman (Wormer)
12/10/2015
10

heel goed klantenservice

Service
Anoniem
07/10/2015
9

Zeer klantvriendelijk. Problemen worden goed opgelost en over bijkomende kosten wordt altijd contact opgenomen.

Service
Anoniem
30/09/2015
10

Afspraken word keurig nagekomen en netjes geholpen.

Service
Johan Morsink (IJmuiden)
30/09/2015
10

Heldere afspraken, goede service

Service
John Nieuwboer (Beverwijk)
30/09/2015
10

Vriendelijke behandeling. Duidelijke uitleg over werkzaamheden en kosten. Ik kom al jaren tot tevredenheid bij deze dealer.

Service
Maarten Hos (Assendelft)
30/09/2015
10

Vriendelijke ontvangst, bekende gezichten en een prima service.

Service
menno haga (limmen)
30/09/2015
10

vanaf begin van aankoopprocedure zeer tevreden over 'advisering en betrokkenheid' van de verkoper.
levering geschiedde volgens 'boekje' met duidelijke uitleg over werking van tientallen knopjes e.d.
onderhoudsbeurt werd goed uitgelegd en ook werd prijsopgave vooraf gedaan
kortom, gehele team een 10 waard

Verkoop
Anoniem
23/09/2015
10

Aangezien ik bij deze dealer al jaren naar tevredenheid kom voor onderhoud of aanschaf van een Toyota.

Service
Mvr. B. Slagt (Zaandijk)
23/09/2015
10

Prima service, heel attent.

Service
Mevr. W Lensen (Beverwijk)
21/09/2015
9

Goede service. Onderhoud correct uit gevoerd. Als er meer moet worden gedaan wordt dit eerst besproken. Hierbij wordt ook een prijs opgave gegeven.

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
7

Goede dealer, bijna alles is in orde zowel verkoop als garage/werkplaats. Alleen bij noodzakelijke hulp ingeval van een vastzittende trekhaak werd ik niet geholpen omdat er geen tijd was. Ik moest maar naar een andere garage gaan of iemand via Toyota Eurocare laten komen. Inderdaad naar buurtgarage gegaan en euvel was in twee minuten verholpen.

Verkoop
Cor Bruijns (Beverwijk)
11/09/2015
10

Word altijd prima geholpen en altijd duidelijk wat er gedaan is en wat betreft de kosten die daar mee gemoeid zijn dus heel goed.

Verkoop
Dhr. F.C.G. den Nijs (Alkmaar)
11/09/2015
10

De verkoper heeft echt aandacht voor de klant, zelfs wanneer het druk in de showroom is, en wanneer zijn telefoon gaat, blijft de klant zijn aandacht houden. Voorst heeft zelfs na de aflevering de nodige aandacht en service gegeven. Resumé ronduit top! Ik kom uit Alkmaar maar ik blijf deze garage, als het aan mij ligt, trouw.

Service
Kees Elsinga (Krommenie)
11/09/2015
10

Vlotte afspraak.
Keurig bedrijf.
vriendelijk personeel
goed koffie.

Service
Peter de Groot (Beverwijk)
11/09/2015
9

Goede service,direct geholpen,hele bedrijf heeft een mooie uitstraling.

Verkoop
R. Vissers (Hoofddorp)
11/09/2015
10

Service gerichte medewerkers, prettig contact met de verkoper (***), alle afspraken nagekomen, flexibel omgegaan met de voorloopauto.

Service
Bram Jansen (Heemskerk)
26/08/2015
8

Garage die doet wat hij zegt, prijsopgaves deugen, vriendelijk personeel

Service
Anoniem
17/08/2015
8

Vriendelijke en goede service verlenende garage .

Verkoop
H.Kuijpers (Caatricum)
17/08/2015
9

uitstekend

Verkoop
MBMP Martin Becker (Assendelft)
17/08/2015
9

uitstekende afwikkeling

Service
Anoniem
04/08/2015
9

Erg prettige mensen. Eerlijk en vriendelijk. Goede service en uitleg bij reparaties.

Service
Mevr. D Pouw (Castricum)
04/08/2015
10

Ik ben zeer tevreden over mijn Toyota dealer. Ik kan met een kop koffie en leuke tijdschriften om te lezen, wachten tot mijn auto is nagekeken.

Verkoop
Anoniem
29/07/2015
10

Goede contacten, prima voorlichting en service.

Verkoop
D. Kok (Wormerveer)
29/07/2015
10

persoonlijke benadering

Service
Hr. JPH Niesten (Beverwijk)
29/07/2015
9

Sowieso tevreden met de auto (Toyota Prius). Maar dit komt zeker ook door het onderhoud wat daar door mijn garage aan gepleegd wordt.
Afspraken worden nagekomen. Je wordt op tijd geïnformeerd bij evt. extra kosten, reparaties enz.
Reparaties cq vervangingen worden NOOIT zomaar uitgevoerd zonder uitvoerig overleg.
Verder vind ik het een geweldig idee dat je met een auto van 10 jaar oud en alles bij elkaar 335.000km op de teller, net zo behandeld wordt als iemand met een nieuwe(re) auto.

Service
J.A. Kops (Beverwijk)
29/07/2015
9

altijd goed en vriendelijk te woord gestaan

Service
N. Harberts (Beverwijk)
29/07/2015
8

Gewoon een goede dealer.

Verkoop
Anoniem
27/07/2015
10

Dealer komt bekwaam over en was duidelijk zonder poespas

Service
A.j. Bank (Krommenie)
22/07/2015
9

Vriendelijkheid, duidelijkheid, service.

Service
Anoniem
22/07/2015
5

Niet tevreden afhandeling klacht.
Mail contact niet beantwoord.

Verkoop
Mevr. Oorthuis
13/07/2015
10

Goede service en vriendelijkheid. Fijn om herkend te worden bij de medewerkers. Altijd goed geholpen.

Service
Arjo Metzelaar (Heemskerk)
09/07/2015
10

ik kom hier al jaren bij deze dealer en is altijd uitstekend.

Service
Anoniem
08/07/2015
10

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Van te voren goed ingelicht over wat er gedaan moest worden en de kosten hier van.

Verkoop
Dhr. M. Janszen (Heemskerk)
08/07/2015
10

De persoonlijke behandeling van de verkoper en de goede uitleg en service zijn bij ons ontzettend belangrijk bij de aankoop van een auto. Wij komen graag terug. Dit is onze 3e nieuwe Toyota die wij de afgelopen jaren daar hebben gekocht, en wij hebben er geen dag spijt van gehad.

Service
Jos Schrover (Velsen-Zuid)
08/07/2015
10

Je wordt vriendelijk geholpen, alles wordt tot in de puntjes uitgevoerd en je hebt er geen omkijken naar!

Service
Peter Linsen (IJmuiden)
08/07/2015
10

Prima, schone receptie/werkplaats/showroom met prima vakmensen.

Service
Rob Tromp (IJmuiden)
08/07/2015
9

Zeer vriendelijk personeel, bekwaam en komt afspraken na.

Service
Yvonne (Amsterdam)
08/07/2015
7

Aardige medewerkers en over het algemeen een snelle afhandeling.

Verkoop
Tom Rozemeijer (Heemskerk)
06/07/2015
10

Goede service en attent personeel

Service
Anoniem
17/06/2015
10

excellente service, vriendelijk en vakbekwaam personeel

Service
Anoniem
17/06/2015
9

Worden er altijd heel erg vriendelijk en behulpzaam ontvangen en krijgen goede voorlichting w.b. de werkzaamheden.

Service
Anoniem
17/06/2015
7

Service lijkt wat achteruit te lopen.

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
10

betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid

Service
Evelien Goudsblom (Akersloot)
17/06/2015
10

Topbedrijf

Service
J wulp (Castricum)
17/06/2015
10

Omdat het prima is

Service
Willem H.P. van der Mark (Wormer)
17/06/2015
9

fijne, klantvriendelijke en klantgerichte medewerkers, optimale service, gelukkig dat de klant centraal staat. ik ben zeer tevreden

Service
Anoniem
04/06/2015
10

snelle, professionele, feilloze, top service

Service
J.J.Bubberman (Beverwijk)
20/05/2015
9

De hulp is uitstekend.
Ook wanneer een auto gekocht is, kun je altijd direct met vragen terecht.

Service
Anoniem
18/05/2015
7

Prettige dealer

Service
Nico Verduin (Heemskerk)
18/05/2015
10

Ik kom nu ruim 15 jaar bij deze dealer. En in al die jaren uitstekende service!!!

Service
Reinier van Doornik (Heemskerk)
18/05/2015
8

Verkoop: OK
Receptie: Geen pauzes houden - telefoon op antwoordapparaat - tijdens openingstijd volgens website
Werkplaats: mis nauwkeurigheid

Service
Aat Hoek (Heemskerk)
13/05/2015
8

Vakkundig en klantvriendelijk personeel en een betrouwbaar garagebedrijf.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

Goede service.

Verkoop
Anoniem
13/05/2015
8

Correcte, nette , vriendelijke , informatieve en zakelijke behandeling

Service
J.A. van den Oever (Zandvoort)
13/05/2015
9

Ik kom hier graag

Service
Marian Wiewel (Assendelft)
13/05/2015
10

Ik beoordeel de dealer met een 10 omdat ik zeer tevreden ben over hun benadering van de klant, de aandacht die ze aan je geven als je een vraag hebt of of een probleem, dat je serieus genomen wordt.
Als je ergens mee zit krijg je alle hulp van ze.

Service
J.A. van den Oever (Zandvoort)
06/05/2015
9

Ik kom hier graag

Service
Anoniem
29/04/2015
8

goed behandeld

Verkoop
Anoniem
29/04/2015
8

Klantvriendelijk, snelle en goede service.

Service
Anoniem
29/04/2015
10

Service en kwaliteit van onderhoud uitstekend de mensen die er werken geven uitstekend uitleg over de nodige reparatie ,onderhoud het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam

Service
Dhr. J.F.Wittebrood (Heemskerk)
29/04/2015
8

Ik word vriendelijk en ter zaken doende geholpen. Men geeft aan mij uitleg waarom en hoe.
Als de auto wordt afgeleverd staat zelfs de stoel weer op z'n oude plek.
Hij is soms schoner dan ik hem aflever.
Technisch gezien kan ik geen oordeel vellen maar hij doet het altijd weer als ik hem terug krijg tot de volgende keer.

Service
Jörgen van de L (Amsterdam)
09/04/2015
10

Altijd correct geholpen en vooraf geinformeerd. Bij onverwachte zaken altijd een goed verhaal.

Service
Dhr. R.C. Slagt (Zaandijk)
08/04/2015
10

Prima service, vriendelijk geholpen en onmiddellijk gebeld worden over niet gemelde reparatie/kosten.

Service
T a j hienkens (Heemskerk)
08/04/2015
10

Te beginnen met de verkoper hij maakte ons geïnteresseerd, gaf een goede prijs voor onze inruilauto en was ook bijzonder vriendelijk we zijn dik tevreden over onze auto

Service
Anoniem
02/04/2015
8

gezien de ervaring

Service
Anoniem
02/04/2015
10

Uitstekende service en klantvriendelijk

Service
Anoniem
01/04/2015
8

Gewoon goed!

Service
Peter Linsen (IJmuiden)
01/04/2015
9

Prima vakmensen en uitstekende service

Service
J.Oldenburg (IJmuiden)
25/03/2015
7

Het versleten raken van de drukgroep na 110.000 KM is wel erg snel naar mijn mening.
Hier kan de dealer natuurlijk ook niets aan doen en maak ook geen enkel verwijt in deze richting.
De totale kosten van deze reparatie is ons dus koud op ons dak komen vallen.

Service
Anoniem
23/03/2015
6

Prijsopgave kwam niet overeen er zijn altijd extra kosten en als men vergeet ringetje of pakking mee te rekening komt dat voor kosten van de klant. Het vervangen van een lampje van 79 euro cent kost 8,38 (bij een grote beurt hoort dat er nou gewoon bij)

Verkoop
Anoniem
18/03/2015
9

goede service, geen opdringerige verkoop

Service
Dhr D Post (Beverwijk)
18/03/2015
8

Hier werken vriendelijke mensen die je goed helpen en correct zijn met bijv een prijsopgave en de afhandeling bij het ophalen van de auto, wordt tot het laatste "de service-card" aan toe goed afgehandeld.

Service
H. Vreede (Beverwijk)
18/03/2015
8

Goede service en afspraken worden stipt nagekomen

Service
Pieter de Boer (Castricum)
18/03/2015
10

Al gedurende vele jaren heb ik uitstekende ervaringen met deze dealer.
Over de kwaliteit van de auto's hoeven we het niet te hebben. De medewerkers zijn
deskundig, betrouwbaar en vriendelijk. Uitstekende garage!

Service
Anoniem
17/03/2015
8

Goede service en vriendelijke mensen. Denken mee met de klant.

Verkoop
Anoniem
11/03/2015
9

Ik kom daar dus al heel lang zoals ik eerder al vermeld heb.

Service
Mevr. l.van Leeuwen
11/03/2015
10

Een fijne garage, waar ik altijd terecht kan als er onverwachts iets is. zijn altijd bereid om te helpen en eventueel een afspraak gauw te maken.

Service
A. van Meurs (Heemskerk)
10/03/2015
10

We kennen de garage al vanaf het allereerste begin. Gewoon een TOP garage.

Service
MHG de Wildt (Heemskerk)
04/03/2015
8

Ik vind dit een hoog cijfer; hoger ga ik niet.
Het enige dat ik mis is een leenauto (zoals vroeger); nu is alleen een oude fiets beschikbaar.

Service
Anoniem
25/02/2015
8

Vriendelijke en kundige medewerkers.

Service
Anoniem
25/02/2015
10

al jaren een betrouwbaar adres. klantvriendelijk

Service
mev snijder (ijmuiden)
25/02/2015
10

omdat ik een tevreden klant ben

Service
f.ietswaard (Beverwijk)
23/02/2015
8

Nazorg kan beter

Service
Anoniem
19/02/2015
10

Klantvriendelijk, behulpzaam.

Service
W.Retra (Assendelft)
19/02/2015
8

zoals gezegd is de samenwerking naar behoren en men luistert naar de vragen

Service
Anoniem
18/02/2015
10

Zeer tevreden klant.

Verkoop
Ellen Nieuwenhuizen (Heemskerk)
18/02/2015
10

prettig ontvangen en gaf meteen een vertrouwd gevoel. Duidelijk uitleg op veel door mij gestelde vragen. Heb de gehele procedure als zeer prettig ervaren!

Verkoop
F Clasener (Uitgeest)
12/02/2015
7

Goede service, terugbellen wordt soms vergeten.

Service
Ben Kuijper (Assendelft)
11/02/2015
8

ik ben tevreden

Service
Anoniem
04/02/2015
10

klantvriendelijk betrouwbaar

Verkoop
Anoniem
04/02/2015
8

Jarenlang tevreden, al ruim 32 jaar.

Service
H.M.Meijer (Castricum)
22/01/2015
8

Men is zeer vriendelijk en bereidwillig.

Verkoop
M. Anderson (Katwijk)
05/01/2015
10

Zeer correct en goede informatie

Service
Anoniem
24/12/2014
9

ik ken de mensen van de werkplaats al heel lang. Zij laten je niet in de steek.

Service
Bert Been (Velserbroek )
24/12/2014
10

Altijd welkom en tijd wordt er genomen. Eventueel even wachten géén probleem met koffie en gezelligheid . Duidelijke uitleg en zéér correct.

Service
bram jansen (heemskerk)
24/12/2014
8

Ben echt te spreken over de dealer

Service
Dhr. M. Szabo (Koog aan de Zaan)
24/12/2014
10

Ik heb bij Dijksman twee toyota's in onderhoud en de laatste ook daar gekocht. Dijksman is een zeer flexibele, klantvriendelijke en vooral ook eerlijke garage. De werknemers zijn ontzettend aardig en willen graag meedenken. Absoluut geen gevoel dat je een bepaalde kant op wordt geduwd, of dat je iets (te) snel moet beslissen of dat je iets wordt opgedrongen. Zowel niet bij de verkoopafdeling als bij de garage. Ook de flexibele instelling is erg prettig. Ik heb het in het verleden wel anders meegemaakt met dealers en garages.
Ik kom hier nu al ruim 10 jaar naar volle tevredenheid en hoop dat nog jaren zo te kunnen doen.

Service
Anoniem
23/12/2014
10

Ben volledig tevreden.

Service
Dhr. D. v/d Eerden (Berkhout)
23/12/2014
9

Prettige en vriendelijke garage. Duidelijke uitleg over de reparaties en kosten. In verband met staking in Belgie was het leveren van een onderdeel lastig, maar de garage heeft een goed alternatief gevonden. Hierdoor duurde de reparatie wel een dag langer, maar dat had nog veel langer kunnen duren. Goede afhandeling dus.

Service
Anoniem
03/12/2014
8

een 8 voldoet

Service
Dhr. LG.Verschoor (Velserbroek)
02/12/2014
9

Het personeel is heel klantvriendelijk en heeft tijd voor een goede uitleg over de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden en komt de afspraak na die gemaakt is.

Service
je
02/12/2014
10

Omdat men altijd hulpvaardig, vriendelijk en terzake kundig is

Service
J.J.Bubberman (Beverwijk)
02/12/2014
10

Uitstekende ontvangst, voorlichting, reparatie, advies en hulp

Service
Nico Rood (Beverwijk)
02/12/2014
10

Altijd korekt netjes en als je langs altijd tijd voor een gesprek

Service
Anoniem
01/12/2014
5

Afspraak online maken, agenda niet up to date.,gemaakte afspraak wordt vaak telefonisch aangepast

Service
Anoniem
01/12/2014
9

Ik ben zeer tevreden over de behandeling van mijn auto en de wijze waarop ik wordt geholpen aan de balie

Service
Elly Budding (Beverwijk)
01/12/2014
10

zeer klantvriendelijk en perfecte service

Verkoop
Esther van Oosten (IJmuiden)
01/12/2014
9

Zeer tevreden. Erg vriendelijk geholpen en er wordt met je mee gedacht.

Service
Mevr.Smit (Heemskerk)
01/12/2014
8

Ik word er altijd goed te woord gestaan en geholpen

Service
Anoniem
22/10/2014
10

Netjes, goede uitleg, nemen de tijd voor je

Verkoop
daniel hobbelen (velsen noord )
22/10/2014
10

gewoon goed

Verkoop
mevr . kamstra (heemskerk)
22/10/2014
10

goede service en aardige verkoper

Service
P Brijker (Heemskerk)
22/10/2014
8

Ik vind een 8 een goed cijfer. Bij een hoger cijfer moet alles perfect zijn en dat was niet zo. Een afspraak 2 maal verplaatsen met het uiteindelijke resultaat, met een verlopen APK te moeten rijden, ervaar ik als zeer vervelend. Op internet wordt beweerd dat, dat niet is toegestaan

Service
A. Webbe (IJMUIDEN)
21/10/2014
8

Ik denk dat het nog netter is wanneer de auto na een servicebeurt gewassen en van binnen netjes schoongemaakt afgeleverd wordt.

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
10

door de mens Marcel Rosman, klantvriendelijke en zeer behulpzaam.

Verkoop
Frans van Rijt (Velserbroek)
21/10/2014
9

klant vriendelijk, ze zoeken alles voor je uit, ze nemen de tijd, je bent geen nummer maar ze kennen je naam.
top

Service
Piet Castricum (Heemskerk)
21/10/2014
10

wij zijn over het geheel tevreden.

Service
s. Sadeghi Maki (Krommenie)
16/10/2014
0

in het begin had ik heel goed gevoel over ze, maar na paar keer resultaat mijn gevoel totaal veranderd en dat vond ik heel erg jammer.!

Service
Anoniem
15/10/2014
8

Altijd vriendelijk, als je voor een reparatie komt helpen ze direct.

Service
Anoniem
15/10/2014
9

Dat heb ik inmiddels ervaren!!

Service
Anoniem
14/10/2014
7

Alle facetten voldoende

Service
Mevr. M. Stuy
14/10/2014
9

prettige contact, afspraken verliepen correct, monteur gaf uitleg over het gedane werk, vragen werden naar tevredenheid beantwoord

Service
k.krom (heemskerk)
13/10/2014
9

goede service en klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
09/10/2014
10

goed advies, correcte afhandeling en vriendelijke baliemedewerker

Service
Martin van Balen (Beverwijk)
08/10/2014
9

Deskundig, duidelijk in probleem uitleg en al het personeel zeer vriendelijk...

Verkoop
Anoniem
01/10/2014
10

De dealer is betrouwbaar en het personeel is prettig is onze ervaring. We rijden al Toyota sinds 2003!!!!

Service
Anoniem
30/09/2014
10

Zeer tevreden over manier van communiceren en omgang met de klant. Helderheid over uitvoering van werkzaamheden. Problemen aan de auto worden vakkundig opgelost, dit geeft vertrouwen.

Service
Anoniem
29/09/2014
9

Goede service en klantgerichtheid

Service
A.Steen (Heemskerk )
29/09/2014
8

Nette showroom, voorkomend personeel, opgeruimde werkplaats.

Service
Dhr. A.C.H. Verschuur (Heemskerk)
29/09/2014
8

snel en op juiste manier voor een klant zoals hij geholpen wordt.

Service
Mevr. SLAGT (Zaandijk)
23/09/2014
10

Vakkundig, vriendelijk en een heel goede service!

Service
Anoniem
19/09/2014
7

gewoon goed

Service
Anoniem
19/09/2014
8

Goede service

Service
Anoniem
19/09/2014
7

Niets op aan te merken

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Prima service. min punt geen gratis leenauto
min punt geen krant in koffiehoek Verder geen kritiek oid

Verkoop
Auto/motorrijschool Ron h/o rijschool Preeker (Zandvoort)
19/09/2014
10

perfecte informatie, niet opdringerig, netjes, eerlijk, meedenkend.

Verkoop
jan.post (limmen)
19/09/2014
10

er zijn geen problemen geweest alles naar tevreden heidt

Verkoop
Anoniem
11/09/2014
9

prettige manier van benaderen, goeie deal, duidelijke uitleg.

Service
Anoniem
11/09/2014
10

Mijn goede ervaringen

Service
Anoniem
11/09/2014
8

Vanwege de service

Service
Anoniem
09/09/2014
9

Afspraken worden nagekomen. Altijd tijd voor technische vragen en het zoeken naar oplossingen hiervoor. Wederzijds vertrouwen wat belangrijk is in een bedrijf/klant relatie. Prettige en relaxte omgeving.

Service
Dhr. P.J.de Groot (Beverwijk)
09/09/2014
8

Een nieuwe auto zou ik daar niet meer kopen, mijn huidige auto heb ik daar in 2012 gekocht, maar met zulke slechte ervaringen, daar lusten de honden geen brood van. Onderhoud gaat altijd prima, daar heb ik geen problemen mee. Al gaat ook hier de service achteruit, het wordt allemaal killer en onpersoonlijker.

Verkoop
Kees Elsinga (Krommenie)
09/09/2014
8

Klantvriendelijk.
Open bedrijf.
Niet zo formeel.

Service
L. Wezepoel (Heemskerk)
03/09/2014
3

afspraak is geen afspraak en in mijn ogen niet eerlijk qua communicatie. als je twee maanden ervoor een grote beurt heb laten doen is het verrassend dat opeens de banden niet meer goed zijn bij de APK. Wat controleren ze dan bij een grote beurt??????

Service
Anoniem
26/08/2014
9

garantie werk werd zonder gezeur en problemen uitgevoerd. en een vraag over de auto in het verleden werd gewoon behandeld en bekeken ook al bleek het achteraf niets te zijn

Service
Anoniem
20/08/2014
7

is OK

Service
Anoniem
20/08/2014
9

Vriendelijke en duidelijke communicatie

Service
Anoniem
19/08/2014
7

Zou iets communicatiever kunnen.

Service
Anoniem
19/08/2014
9

Deskundig, correct

Service
Jhr B.J.M. van Nispen tot Pannerden (Heemskerk)
12/08/2014
10

bij de receptie en in de werkplaats zijn de mensen vriendelijk en zeer persoonlijk, erg goed

Service
jj hoogewerf (heemskerk)
11/08/2014
9

top garage . veel vak kennis .hele fijne werkplaats chef.gewoon een garage zoals het hoort

Service
Anoniem
06/08/2014
8

Doet wat gedaan moet worden, correcte behandeling zonder extra toeters en bellen.

Verkoop
Dick Doornekamp (Heemskerk)
06/08/2014
8

De klantvriendelijkheid bij deze dealer staat hoog in het vaandel en wordt je echt als klant behandelt. Dat geeft een goed gevoel. Er wordt belangstelling in je getoond en wordt er moeite gedaan je als klant binnen te halen. Je bent geen nummer en voel je dat de verkoper geïnteresseerd is in de klant. Als je vertelt dat je meerdere dealers afloopt en hun offertes toont lopen ze nog wat harder voor je om je maar te overtuigen dat een Toyota de beste keus is.

Verkoop
Anoniem
05/08/2014
7

Had beter gekund, want vanaf de bestelling in april 2014 tot aan aflevering in juli 2014, was er weinig contact vanaf de dealer over de stand van zaken van aflevering met de cliënt.

Service
Erwin (Beverwijk)
31/07/2014
9

goede service en klantvriendelijkheid.

Verkoop
À.J. Bank (Krommenie)
30/07/2014
9

Altijd behulpzaam en weten waar ze over hebben, maken hun belofte waar.

Service
.S.Brandsen (Uitgeest)
30/07/2014
8

Behandeling was zeer vriendelijk en goed uitgevoerd onderhoud.

Service
T.A.J.Zonnenberg (Heemskerk)
30/07/2014
8

Tot op heden nooit geen klachten gehad.

Service
Anoniem
29/07/2014
9

goede service,deskundige medewerkers,klantgericht

Verkoop
Dhr.G.Boone (Beverwijk)
17/07/2014
10

Prettige mensen en ze weten wie je bent.

Verkoop
Anoniem
16/07/2014
9

Vriendelijk en veel aandacht aan de oplevering

Service
Hans van den Brink (Beverwijk)
09/07/2014
9

Goede service en redelijke standaard beurtprijzen.
Wel duur qua onderdelen als gevolg van hoge prijsnivo toyota-onderdelen.
Goede ervaring met merk als geheel.

Service
Anoniem
08/07/2014
10

kwaliteit

Verkoop
Anoniem
08/07/2014
7

Ook na de verkoop klant op de hoogte houden.
Kan verder weinig zeggen over de service aangezien de auto pas in mijn bezit is en ik verder geen ervaring met garage/dealer heb.

Service
Fred van t Padje (Krommenie)
07/07/2014
10

Prima service en correcte afhandeling

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Nog nooit problemen gehad.

Service
Anoniem
26/06/2014
8

De werkzaamheden zijn conform de opdracht naar behoren uitgevoerd. De communicatie die daarover is gevoerd was plezierig en inhoudelijk goed.

Service
fred ceelie (assendelft)
26/06/2014
7

vriendelijk, benaderbaar

Service
Anoniem
13/06/2014
6

Rommelig.

Service