Ons bedrijf

Welkom bij Toyota Louwman Heemskerk

Wij zijn hét Toyota dealerbedrijf voor de regio IJmond-Kennemerland. We zijn er trots op dat wij als een van de grootste dealers van Nederland met onze vestiging in Heemskerk als een echte dorpsgarage kunnen blijven fungeren. Daar waar klanten nog lekker makkelijk binnen stappen. Onze kleinschaligheid maakt het mogelijk snel en flexibel te reageren op vragen van onze klanten. Van verkoop tot werkplaats zijn onze medewerkers zich bewust van het belang van een goede service. En dat heeft blijvend onze aandacht.
Kent u ons nog niet? Breng vrijblijvend eens een bezoek aan ons bedrijf. U bent net als onze vaste klanten van harte welkom.

Showroom

Vanzelfsprekend vindt u de nieuwste Toyota modellen in onze showroom. Op onze website kunt u veel over de Toyota modellen te weten komen. Maar in de showroom kunt u echt kijken, voelen en advies krijgen van onze verkoop adviseurs. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden van financiering, maar ook over de trekkracht in verband met uw aanhanger of caravan enz.
Proefrijden is altijd mogelijk, pas dan kunt u echt ervaren of de auto u helemaal past. Vraag hier dus gerust naar.

Louwman Business Center

Voor ondernemers en de zakelijke rijder heeft Toyota een zeer onderscheidend aanbod. Wij bedienen verschillende segmenten met prachtige modellen van de hybrid range van Toyota. Al deze modellen zijn voorzien van innovatieve technieken op het gebied van milieu, veiligheid, luxueus comfort en kwaliteit.

Ook hebben wij verschillende bedrijfswagens in ons assortiment voor uw wagenpark, bijvoorbeeld de Toyota PROACE. Deze bus is leverbaar in vele lengtematen en zeer flexibel in te zetten, zowel voor
 personenvervoer als goederenvervoer.

Louwman biedt betrouwbare mobiliteit met bovendien een aantrekkelijke financiële keerzijde: door de hoge restwaarde en lage onderhoudskosten liggen de leaseprijzen laag. De ‘Total Cost of Ownership’ behoort tot de laagste van Nederland.

Neem gerust contact op met de vestiging of direct met onze accountmanager zakelijke markt. Hij is te bereiken via de mail op zakelijk@louwmandealergroup.nl of mobiel op het nummer 06 - 13 44 27 84.

Toyota Occasions

Zo gevarieerd als het aanbod nieuwe Toyota modellen is, zo gevarieerd is ook het aanbod van onze occasions. Wat ze gemeenschappelijk hebben is kwaliteit en altijd de 4 beste garanties op elke Toyota occasion. NAP gecontroleerde kilometerstand,6  maanden BOVAG garantie, nieuwe APK bij aflevering en gratis pechhulp in europa.

Service op niveau

Onze medewerkers achter de receptiebalie helpen u zo snel en efficiënt mogelijk. U kunt bij hen terecht voor onderhoudsafspraken of reparaties, onderdelen bestellen bij ons magazijn, of andere vragen stellen met betrekking tot uw auto. Voor onderhoud en reparatie houden wij binnen onze planning zoveel mogelijk rekening met uw mogelijkheden.

Vervangend vervoer of gratis leenfiets

Als uw auto voor groot onderhoud of een reparatie moet worden aangeboden bieden wij u uit service tegen een zeer scherp tarief vervangend vervoer aan. Wij hebben hier diverse auto's voor klaar staan. Is de afstand kleiner die u moet overbruggen, dan hebben wij ook diverse gratis te gebruiken fietsen klaarstaan. Alles om u zo veel mogelijk mobiel te houden.

Koffiecorner

Wanneer het mogelijk is om onderhoud of reparatie direct uit te voeren kunt u bij ons wachten tot de auto klaar is. Bijvoorbeeld bij een kleine onderhoudsbeurt, of bij het vervangen van een accu, ruitenwissers of verlichting en dergelijke.
U kunt plaatsnemen aan onze leestafel waar de krant u op de hoogte brengt van het laatste nieuws en koffie of thee voor u klaar staat. Vanuit de koffiecorner kunt u via een raam in de wand uw eigen auto in de werkplaats zien.

Onderhoud en reparatie

Er zijn verschillende voordelen te noemen van onderhoud en reparatie door een merkdealer zoals Louwman Heemskerk. We zetten ze even voor u op een rijtje.

Onderhoud en herstelwerkzaamheden vinden plaats volgens het boekje.

Bij vervanging van onderdelen worden, in geval van een Toyota, altijd Toyota onderdelen gebruikt. Dit zijn bij voorkeur Toyota Optifit onderdelen. Zo bent u verzekerd van garantie.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door geschoolde Toyota monteurs die ook van de nieuwste hybridetechniek volledig op de hoogte zijn. Zij worden regelmatig in het Toyota Trainingscentrum bijgeschoold en op de hoogte gebracht van de nieuwste technieken. Werkzaamheden zijn altijd gespecificeerd op de factuur, en worden niet uitgevoerd zonder uw toestemming.

De kosten? We zijn heel prijsbewust en naar alle waarschijnlijkheid veel goedkoper dan u denkt.
Bekijk de adviesprijzen onderhoud of neem contact  met ons op voor informatie.